0
Katar 2022

Filip Kostic Fifa World Cup 2022, Group stage G, football training, 23. Novembar 2022 foto: STARSPORT

KOSTIĆ SPREMAN ZA KAMERUN: Malo lepih vesti za Piksija pred najvažniji meč na Mundijalu!

Objavljeno: 26.11.22 u 21:41

Bio je pod znakom pitanja, ali će očigledno biti potpuno spreman

Uoči meča protiv nacionalnog tima Kameruna selektor Dragan Stojković Piksi saznao je sjajne vesti koje će obradovati svakog navijača reprezentacije Srbije.

Naime, gotovo je izvesno da će u sastavu „orlova“ na meču sa afričkom selekcijom biti Filip Kostić, koji je zbog oporavka od povrede propustio duel sa Brazilom.

VESTI SA MUNDIJALA:

Glavni razlog povrede krilnog igrača Srbije bio je premor, kako je to ranije istakao i selektor Stojković, koji je zamerio Juventusu što previše napada po strani na kojoj igra Kostić te on ulazi u previše nepotrebnih i oštrih kontakata.

U svakom slučaju ovo je vest posle koje se dosta lakše diše pred meč koji je u ovom momentu najvažniji na čitavom Mundijalu za reprezentaciju Srbije.

Pojavila se informacija koju je plasirao „Mozzart Sport“, a tiče se nastupa Dušana Vlahovića. Napadač Juventusa će navodno biti u prvoj postavi prema njihovim izvorima, ali nam je najbolje da sačekamo sam početak utakmice i vidimo sastave.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter