1
Katar 2022

FOTO. FSS

KAKVA PODRŠKA ZA ORLOVE: Legendarni Rambo u poseti Piksiju i našim fudbalerima! (FOTO)

Objavljeno: 26.11.22 u 16:03

Uveliko teče Mundijal u Kataru, a srpski fudbaleri iza sebe imaju na papiru najteži meč u grupnoj fazi, gde su poraženi od Brazila. Ipak, ima još mnogo da se igra, a tek slede utakmice u kojima se lomi prolaz u nokaut fazu, a veliku podršku su Orlovi dobili u svom hotelu radnije danas.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Direktor nacionalnih asocijacija UEFA Zoran Laković i nekadašnji reprezentazivac naše zemlje Dejan Petković posetili su naše reprezentativce u hotelu Riksos, a selektoru Stojkoviću poželeli su da zapravo uspe da pokaže da je ova generacija srpskih fudbalera jedna od najboljih koju je naša zemlja imala i da ostvare zapažen rezultat.

Naredni meč selekcija Srbije igra sa Kamerunom u ponedeljak od 11 časova, a tu se nadamo da će momci pokazati da zaslužuju mesto gde se nalaze i da će doći do trijumfa u kojoj manje-više ima imperativ pobede.

2
1

1 Komentara

  1. strasna su pitanja novinara na ovim pres konferencijama , ko da sz dosli da ij tamo jos novinari dotuku u pojam, lepse na sahrani

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter