0
ATP

FOTO: STARSPORT

KAKAV TO PROBLEM ATP IMA SA ĐOKOVIĆEM: Srbin opet nije u konkurenciji za poznato priznanje!

Objavljeno: 26.11.22 u 10:02

Ponovo ga nisu nominovali.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, ponovo nije u konkurenciji za nagradu Stefan Edberg, koja se dodeljuje za fer-plej. Ovo priznanje, dodeljuje se već godinama, za sportsko ponašanje tokom jedne sezone, a Đoković se ni ove godine nije našao ni u nominaciji.

U proteklih 18 godina, samo su dva tenisera dobijala ovu nagradu – Rodžer Federer i Rafael Nadal. Njih dovjica su se smenjivala iz godine u godinu, a nakon odlaska Federera u penziju, mnogi očekuju da će ove godine, Španac ponovo „uzeti“ ovu nagradu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Što se tiče ovogodišnjih kandidata, pored Rafaela Nadala, na listi su još: Kameron Nori (Velika Britanija), Karlos Alkaraz (Španija), Kasper Rud (Norveška), Feliks Ože-Alijasim (Kanada), Fransis Tijafo (SAD), Grigor Dimitrov (Bugarska), Hubert Hurkač (Poljska), Lorenco Museti (Italija), Mateo Beretini (Italija), Maksim Kresi (SAD).

0
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter