0
Katar 2022

head coach Dragan Stojkovic Piksi and Marko Grujic Fudbal-Trening Fudbalske reprezentacije Srbije Stara Pazova, 30.05.2022. foto: Starsport.rs ©

GRUJIĆ POTPUNO ISKRENO: „Moramo da budemo složniji nego ikad – teško se spava posle poraza!“

Objavljeno: 26.11.22 u 17:35

Moraju se okrenuti Kamerunu!

Fudbaleri Srbije porazom su započeli ovogodišnje Svetsko prvenstvo. Brazil je bio bolji od Orlova, 2:0, golovima Rišarlisona.

Nisu se u tom meču najbolje snašli fudbaleri Srbije, te tako nisu uspeli ni da upute šut u okvir gola Alisona.

Sada sledi utakmica sa Kamerunom, koja je na programu u ponedeljak od 11 časova po srednjeevropskom vremenu.

Reprezentativac Srbije, Marko Grujić, konferenciju je započeo govoreći o tome šta Piksi rekao juče „na centru“ i priznao da se teško spavalo posle poraza.

Kada nas je okupio juče „na centru“ uoči treninga, selektor nam je rekao da nema gledanja unazad i da sada moramo da budemo jači i složniji nego ikad. Posle poraza se teško spava, ujutro su osećanja pomešana, ali svaki naredni dan se okreće novi list, nema osvrtanja nazad. – iskren je fudbaler Porta.

Nije igrao bivši igrač Liverpula u utakmici protiv Brazila. Pojavila se informacija o eventualnoj povredi Sergeja Milinković-Savića, što bi Beograđaninu otvorilo prostor za minute na šampionatu.

Stvarno nije na nama da razmišljamo o tome, siguran sam da će dati sve od sebe da se stavi na raspolaganje. Kako i Maksa (Nemanja Maksimović prim.aut), tako i svaki igrač voleo bi da dobije minutažu i poverenje selektora. Znamo koliko je bitan Sergej igrač i nadamo se da će biti spreman. – rekao je nekadašnji igrač Zvezde.

Prisetio se Novog Zelanda, gde je omladinska selekcija Srbije osvojila titulu prvaka sveta.

Tako je bilo na Novom Zelandu, pokazali smo kada je važno da možemo, i protiv Portugala u Lisabonu i Norveške u Oslu. Ova ekipa ima hemiju. – izjavio je on.

Za kraj, smatra da posebnu pažnju treba obratiti na jednog igrača Kameruna.

Izdvojio bih Angisu iz Napolija, sjajan je igrač, najvažnije je da uzmemo loptu. – zaključio je Grujić.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter