0
Katar 2022

FOTO: twitter/equipedefrance

EVO ŠTA NAS DANAS OČEKUJE NA MUNDIJALU: Francuzi i Danci igraju derbi dana, može li Argentina da se probudi!?

Objavljeno: 26.11.22 u 09:10

Na programu su 4 meča.

Danas će se odigrati nove 4 utakmice na Svetskom prvenstvu u Kataru, a u pitanju su susreti u okviru grupa C i D. Prvo će snage odmeriti Tunis i Australija od 11 časova, dok nas od 14 očekuje duel između Poljske i Saudijske Arabije. Potom, od 17 sati, na programu je derbi dana između Francuske i Danske, dok na kraju, od 20 časova, gledamo južnoamerički sudar Argentine i Meksika.

Što se tiče grupe C, prvo mesto teenutno zauzima ekipa Saudijske Arabije, koja je napravila najveće iznenađenje od starta prvenstva, savladavši Argentinu u prvoj rundi. Njih prate Poljska i meksiko sa po bodom, dok je naravno, Argentina poslednja.

Moraće Mesi i ekipa da se probude, ako žele u narednu fazu Mundijala, a za to će imati dobro poznatog protivnika. Sa druge strane, Saudijci će pokušati da uz ogroman vetar u leđa nakon senzacije, dođu do novih bodova.


Standings provided by Sofascore

U Grupi D, takođe će biti izuzetno zanimljivo. Danska, iako nije uspela da savlada Tunis u prvoj rundi, sa Francuskom će igrai derbi ove grup. Taj susret, od izuzetnog je značaja za selekciju sa severa Evrope, ali ne treba zaboraviti raspoloženu Francusku koja je bila bolja od Australije sa 4:1.

Sa druge strane, Tunis će pokušati da učini isto ono što i Francuska i zabeleži trijumf nad Australijom, što će ih približiti nokaut fazi. Sve mečeve, direktno prenosi RTS.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter