0
Košarka

Nikola Jokic Serbia - Poland, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Srbija - Poljska 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DOBRA PARTIJA NIKOLE JOKIĆA VODILA DENVER DO NOVE POBEDE: Sve su bliži prvom mestu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.22 u 08:26

Grabe ka samom vrhu najjače lige na svetu.

Košarkaši Denver Nagetsa, savladali su Los Anđeles Kliperse u noći između petka i subote i to rezultatom 114:104. Ova pobeda, Nagetsima je donela drugo mesto na Zapadu, a dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić, postigao je 19 poena, 13 skokova i 6 asistencija.

On je šutirao 7/13 iz igre, od čega je šutnuo samo jednu trojku, koju nažalost nije pogodio. Pored toga, bio je solidan sa linije slobodnih bacanja 5/7, pa je tako bio jedan od glavnih predvodnika svog tima.

Posebno treba naglasiti, odličnu igru Erona Gordona, koji je meč završio sa 29 poena i 7 skokova, kao i Džamala Marija21 poen, 9 asistencija, 6 skokova. Na drugoj strani, najbolji je bio Džon Vol, koji je zabeležio 23 koša.

Denver je još jednom demonstrirao timsku igru, koja ih krasi od početka sezone. Jokić sada „ima kome da dodaje“, jer je nakon oporavka od povreda, dobio znatno pouzdanije opcije u napadu, nego što je to bio slučaj prethodne godine. Okosnica tima je stvorena i sada deluje da su Nagetsi fantastično uigrani i da mogu da pomrse konce bilo kome.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter