0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

BUDUĆNOST SE MUČILA, PA U NASTAVKU BILA SILNA: Cibona mogla da parira 20 minuta! (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.22 u 21:10

Košarkaši Budućnosti su u Morači savladali ekipu Cibone rezultatom 97:76 u osmom kolu AdmiralBet ABA lige i tako potvrdili nešto bolju formu u kojoj se taj tim nalazi. Ipak, prvo poluvreme je bilo poprilično u egalu, ali u nastavku su plavo-beli nastavak dobili 23 razlike i slavili relativno ubedljivo.

Najefikasniji u sastavu Budućnosti, bili su Aleksandar Lazić sa 27, Tre Bel Hajns sa 17, Alfa Kaba sa 11 poena, a na to je dodao i osam skokova. KodCibone, raspoloženi za igru u napadu, bili su Krešimir Ljubičić sa 16, odnosno Borna Kapusta i Aleksandar Aranitović sa po 12 poena, s tim što je hrvatski plejmejker upisao i sedam asistencija.

Budućnost je trenutno trećeplasirana ekipa ABA lige jer su na skoru 5-3, dok je Cibona na sedmoj poziciji sa obrnutim skorom, 3-5, i tako su ipak i dalje jedno od najprijatnijih iznenađenja takmičenja.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter