0
Evropske lige

from left Radovan Pankov Filippo Falco goalkeeper Milan Borjan Aleksandar Katai Milan Gajic Marko Gobeljic Mirko Ivanic Nenad Krsticic Milan Pavkov Guelor Kanga Marko Lazetic Milos Degenek Srdjan Babic goalkeeper Zoran Popovic El Fardou Ben Nabouhane Milan Rodic Aleksandar Dragovic Slavoljub Srnic Nikola Krstovic Njegos Petrovic Lois Diony Fudbal-Champions League-Second qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kairat Almaty Beograd, 28.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BIVŠI ZVEZDIN BISER BLIZU PROMENE KLUBA: Skrenuo je pažnju na sebe u Italiji!

Objavljeno: 26.11.22 u 09:37

Bio je odličan u omladincima.

Prema navodima pojedinih italijanskih medija, srpski fudbaler Marko Lazetić, uskoro bi mogao da ode iz Milana. Prvi u trku, za perspektivnog napadača stao je Kremoneze, koji ga je pomno pratio na mečevima omladinskog tima Milana.

Lazetić je pored toga, uspeo da upiše i debi za seniorsku ekipu, što je svakako znak da ima potencijala. Ipak, glavni razlog interesovanja Kremonezea jesu nastupi u omladinskoj Ligi šampiona.

Marko Lazetic Superliga Srbije, Crvena Zvezda – Vozdovac Super Liga 1.12.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

On je na 3 meča upisao 2 pogotka, gde je apsolutno predvodio ekipu Milana. na drugoj strani, u Primaveri je do sada na 4 nastupa zabeležio 3 gola.

Deluje da je potez napuštanja Milana prava opcija za Lazetića, koji bi tom prilikom imao prostora za kaljenje i dokazivanje. Podećamo, Lazetić je u Milan došao iz Crvene zvezde, a pored nastupa u redovima srpskog šampiona igrao je i za mlađe slekecije Srbije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter