4
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

ASANO IZ KATARA O PARTIZANU: „To mi je pomoglo da napredujem u fudbalu, hvala svima u klubu“

Objavljeno: 26.11.22 u 21:17

Prisetio se junak pobede nad Nemačkom svog boravka u Srbiji

Jedna od igrača koji je privukao najviše pažnje na dosadašnjem toku Mundijala definitivno je Takuma Asano, koji je golom protiv Nemačke doneo pobedu Japanu.

Ispostavio se kao potpuni pogodak njegovo ubacivanje sa klupe, a on je selektoru ukazanu šansu uzvratio pogotkom koji je rešen meč i napravljen ozbiljan korak ka plasmanu u nokaut fazu Mundijala.

VESTI SA MUNDIJALA:

U razgovoru za „Mozzart Sport“ Asano se prisetio svog perioda u Srbiji, dok je nosio dres Partizana.

Te dve godine koje sam proveo u Partizanu su mi mnogo pomogle da napredujem kao igrač i zbog toga hvala svima u klubu – rekao je Asano, posle čega je upitan zašto je napustio crno-bele:

Nije bio razlog u timu, niti ičem sličnom, vezanom za teren. Ali, ne bih se vraćao na to, Partizan mi je ostao u lepom sećanju – rekao je Japanac.

Videćemo da li će upravo Asano dobiti šansu od prvog minuta na narednom meču koji njegov Japan igra protiv Kostarike.

7
0

4 Komentara

  1. Takumo Asano je napravio karijeru u FK Partizan, a ovi lopovi iz uprave, što guraju novac u svoj džep, umesto da su va vreme novac davali, tada najboljem fudbaleru FK Partizan Takumu Adamu i da ga za veliki novac prodaju, oni su zalutali ga za platu, a u našoj zemlji niko od stranaca nije došao da igra džaba, na taj način se drugi put desilo da najbolji strani igrač ode bez obeštećenja, prvi put je otišao Leonardo, ista uprava je bila, a sada i Asano. Ta lopovska uprava uništava klub. Jer ih je partija dovela da unište FK Partizan.

    3
    0
    Odgovori
  2. Zašto bi iko psovao tog momka treba psovati vazuru sto momku nisu redovno plaćali pošteno zaradjeno napred samo momče pravi si.

    6
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter