4
Katar 2022

Milos Veljkovic (L) and Dusan Tadic during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

(ANKETA) MOŽE LI SRBIJA DA PROĐE GRUPU U KATARU: Dve pobede će sigurno obezbediti kartu, izaberite vašu opciju!

Objavljeno: 26.11.22 u 08:43

Kakve su nam šanse?

Poraz od Brazila na startu Svetskog prvenstva u fudbalu, naravno ne treba da nas poremeti. Jedna od najjačih selekcija na svetu, kao i favorit za osvajanje Mundijala, bila je fantastična u duelu sa Orlovima, pa je potpuno zasluženo stigla do trijumfa od 2:0.

Može se reći i da je Srbija dobro prošla što je rezultat ostao samo 2:0, a ova činjenica, može nam biti značajna u nastavku takmičenja. U HotSport anketi, možete glasati i izabrati kako mislite da će se nastaviti grupna faza po našu selekciju.

Kako će Srbija proći u nastavku Grupe G na Svetskom prvenstvu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Kao što smo već pomenuli, poraz od „samo“ 2:0 od Brazila, može nam doneti dosta toga. Obzirom da je Švajcarska savladala Kamerun sa 1:0, čitava nacija sada navija za Brazil i njihovu što ubedljiviju pobedu upravo nad Švajcarcima. Takođe, bitnu ulogu, igraće i naš susret sa Kamerunom, koji je na programu u ponedeljak od 11 časova, kako bi se postigla što bolja gol razlika.

U tom slučaju, ako svi opravdaju ulogu favorita, Srbiji će u poslednjoj rundi, biti dovoljan i remi protiv Švajcarske za prolaz u nokaut fazu Svetskog prvenstva. Naravno da svi igrači, kao i selektor Dragan Stojković Piksi, priželjkuju oba trijumfa do kraja prve faze, ali treba imati na umu i da je ovo „dobra rezerva“.

VESTI O MUNDIJALU:

4
2

4 Komentara

    • Izgubili su od Brazila, ne od Katara,sta ima da se oporavljaju,TREBA DA IGRAJU MNOGO ZESCE ,BORBENIJE,JEDNOSTAVNIJE,I DA IGRAMO U FORMACIJI POD HITNOOOOO 3-5-2,SA MITROVIĆEM I VLAHOVICEM U NAPADU, SA STRANE KOSTIC I RADONJIC,U SREDINI TADIC I ZADNJI VEZNI SMS I ILIC

      1
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter