15
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Maccabi Playtica Tel Aviv at Stark Arena on November 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRBIN NAPUŠTA PARTIZAN: Obradović presekao, sprema se novi odlazak iz Humske!

Objavljeno: 25.11.22 u 20:31

Očgledno da se crno-beli spremaju za određene promene

Očekivalo se da će mladi Tristan Vukčević uspeti da se nametne Željku Obradoviću i da će se izboriti za mesto u Partizanu, ali čini se da su ta nadanja bila uzaludna.

Prema pisanju medija iz Španije, srpski košarkaš je ponuđen nekolicini klubova iz ACB lige u cilju pronalska nove sredine gde bi mogao mnogo bolje da se razvije.

VESTI O PARTIZANU:

Inače, Vukčević je ove sezone odigrao pet utakmica u Evroligi i na njima u proseku beležio 2.2 poena i 1.2 skok za manje od devet minuta na parketu.

U slučaju da pronađe klub na iberijskom poluostrvu Srbin će se tako vratiti u zemlju u kojoj je igrao do prošle zime kao igrač Real Madrida, odakle je došao u Humsku.

23
37

15 Komentara

  1. DOĐI U U ZVEZDU-TU MOŽEŠ DA NAPREDUJEŠ–U PARTIZAN SU SAMO CRNCI I STRANCI–VIDIŠ DA SU SADA CRNI A NE CRNO BELI–A KASNIJE ĆE I VELJA NEVOLJA DA TE PRODAJE–BOLJE SI TI DOĐI UBZVEZDU-DOBAR SI IGRAČ I SVE ĆEŠ REGULARNO DA OSVOJIŠ–

    15
    34
    Odgovori
    • J…la te zvezda i covic,bolje da smo sa gomilom crnaca nego da smo ustase kao vi.Bedni ste i smrdite,olos iskompleksirana

      0
      1
      Odgovori
    • J…la te zvezda i covic,bolje da smo sa gomilom crnaca nego da smo ustase kao vi.Bedni ste i smrdite,olos iskompleksirana

      0
      0
      Odgovori
  2. Kakvi tuzni pokusaji narucenim tekstovima od strane svi znamo koga da se pred PRIgradski derbi partizan poljulja.E pa nece vam proci

    35
    10
    Odgovori
  3. Obradoviću nađi ti sebi drugi klub a Mijailović nek vrati Vujošević sa ovim igračima. Isterao si centra Dušana Miletića sada ćeš i visoko srpsko krilo Vukčevića. Obradoviću šta ti hoćeš? Možda lečiš komplekse po stare dane. Nijedan igrač koje si ti vodio po klubovima nisu došli nazad u Partizan. A većina kod Duleta je iytetovirala grb Partizana. Obradoviću idi ti više. Prolupao si jer teraš srbe iz Partizana. Strašno. Slušaj Vučića diktatora.

    14
    38
    Odgovori
  4. Mijailoviću, pojačanja trebaju KK Partizan, klub ima dva ključna povređena igrača, a fali centar, krilo, ako ode Vukčević i krilni centar. Ne može ekipa da igra sa sedam osam igrača, trebaju mu najmanje 12 igrača. Tako da džabe Obradovića ste doveli ako nema igrače. Treba nam visok i jak centar, koji će da menja Lesora, jer ovog koga ste doveli može da igra samo kao krilni centar, nema snagu, fali visoki krilni igrač sa dobrim putem

    21
    3
    Odgovori
  5. Mislim da nije iskoristio šansu. Kada uđe u igru, ne grize, izgleda često nezainteresovano. Sad, zašto je to tako, ne želim da komentarišem, niti bitno menja činjenice.

    16
    8
    Odgovori
  6. Apelujem na sve bivse kosarkase Zvezde da ponude svoje sinove da im Zelimir pomogne u karijeri. Razmisljam gde li ce Trifunovic da nastavi karijeru. Jedino mi je cudno sto dokazani partizanovci nece tamo. Dakle sledi dovodjenje jos jednog legionara. Nije dobro to vodi u kataklizmu neizbezno. Nije trener bitniji od igraca. Maestralni Ivanovic sve objasnio.

    14
    21
    Odgovori
    • Moze ali samo kad mali Perica tako objasnjava.Idi peri Ivanovicu noge i pustite da Zoc radi svoje.Kad vec brojimo krvna zrnca i DNK sa kojim srpskim trenerom je cerga imala uspeh?Prica se o „legionarima’ sad kada je Partizan opet jak a kad cerga dovodi onda je sve OK.Prica je mnogo kompleksnija vraticemo se i do tog divnog braka FMP i cerga ako treba.Dule Vujosevic je drugi tip trenera,pravio cuda od polupanih igraca ali su tada ugoviri potpisivani na godinu dana max.Nit se vratio cetvrti centar Australije isto kao ni amero bugarin koje je Dule vratio u zivot i pomogao da se fino snadju u evropskim cak i ne bas bogatim Klubovima.Idi Perice kuci ponovo nemas pojma o pojmu.

      9
      6
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter