0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SRBIJA IMA STRAŠNOG GOLMANA: Vanja je drugi najbolji čuvar mreže na Mundijalu u Kataru!

Objavljeno: 25.11.22 u 21:34

Izvanredne intervencije su ga stavile tačno tamo gde mu je i mesto

Ako sagledamo objektivno najbolji igrač fudbalske reprezentacije Srbije u jednoj sve ukupno slaboj partiji protiv Brazila bez ikakve dileme je Vanja Milinković-Savić.

Nažalost on je imao previše posla protiv raspoloženih „karioka“ te je morao da bude na vrhuncu, ali nas nije izneverio, štaviše dokazao je svoj kvalitet na delu.

VESTI SA MUNDIJALA:

U ovom momentu Vanja je drugi najbolji golman na Svetskom prvenstvu ako se gleda broj odbranjenih šuteva, a sinoć ih je imao čak sedam što je zaista impoznatna brojka pogotovo protiv jednog od favorita za titulu.

Ispred srpskog čuvara mreže nalazi se samo Japanac Suiči Gonda, koji je nakon skrivljenog penala u meču sa Nemačkom uspeo da upiše osam odbrana, što je bio jedan od razloga pobede njegove selekcije nad „pancerima“.

Iza Gonde i Milinković-Savića je Marokanac Dahmen sa pet odbrana, toliko je imao i Al Ovais iz Saudijske Arabije protiv Argentine, a pet je imao i Jan Zomer iz Švajcarske.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter