0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

(POLUVREME) KATAR POTPUNO BESPOMOĆAN: Senegalci vode i apsolutno kontrolišu igru! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.22 u 14:52

Dosta tvrd meč, ali Senegalci za sada rutinski!

Reprezentacije Katara i Senegala na stadionu Al Tumama igraju prvi meč drugog kola grupe A Svetskog prvenstva. Nakon prvog poluvremena 1:0 vodi Senegal.

Očekivano, Senegalci su od početka preuzeli inicijativu, dok se Katar opredelio na defanzivu. Prvu priliku afrička selekcija imala je u 16. minutu. Dijata je probio po levoj strani i šutirao, ali je golman Katara, Baršam, bio spreman i izbacio tu loptu u korner.

Upravo iz tog kornera Senegal je mogao do prednosti. Baršam je „zaplivao“, a pokušaj afričke ekipe otišao je pored gola.

Nempalis Mendi je zapretio golu Katara u 24. minutu veoma preciznim i oštrim šutem koji je otišao malo pored stative.

Senegalci su konačno probili odbranu Katara koja se povijala u 41. minutu preko Dije. Loša reakcija odbrambenog igrača Katara, Kouokija, a nije oklevao napadač Senegala.

Podsećamo, u prvom kolu obe ekipe su poražene. Domaćin turnira izgubio je od Ekvadora sa 2:0, dok je identičnim rezultatom Senegal poražen od Holandije.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter