0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

POČINJE DRUGA RUNDA MUNDIJALA: Evo šta možete gledati danas na Svetskom prvenstvu!

Objavljeno: 25.11.22 u 08:10

Nema pauze.

Utakmicom Brazila i Srbije (2:0), okončano je prvo kolo grupne faze Mundijala. Dva najveća iznenađenja svakako jesu pobede Saudijske Arabije nad Argentinom (2:1), kao i trijumf upornih Japanaca nad Nemačkom (2:1).

Odmah se danas već nastavlja dalje. Raspored je sledeći.

U 11 časova snage će odmeriti Vels i Iran. Veoma bitna utakmica i za jedne i za druge. Velšani su u prvom kolu odigrali različita poluvremena protiv SAD. Bili poprilično nemoćni u prvom, a dominantni u drugom. Sve to za jedan remi – 1:1. Sigurno je da će ići na pobedu.

FOTO: Twitter/@Cymru

Što se tiče Iranaca oni su doživeli debakl u prvom kolu od Engleza – 6:2. Sigurno je da Iran može mnogo bolje od toga i da je kvalitetnija ekipa nego što taj rezultat govori. Sigurno da i oni vide svoju priliku.

Program od 14 časova nastavljaju Katar i Senegal. Dve ekipe koje su poražene u prvom kolu, ali koje su ostavile potpuno različit utisak. Katar je prvi domaćin koji je poražen na otvaranju Mundijala, a u duelu protiv Ekvadora su izgledali potpuno izgubljeno i indisponirano.

Sa druge strane, prvak Afrike, Senegal, i bez prve zvezde Manea pružio je dobar otpor favorizovanoj Holandiji koja je tek u finišu uspela da slomi odbranu afričke selekcije. Biće favoriti sutra.

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

Od 17 časova na oko ne baš preterano atraktivna utakmica, ali bi u „praksi“ mogla da donese dobar fudbal. Holandija i Ekvador pobedama su otvorili grupnu fazu i sada se sastaju u međusobnom duelu.

Evropska ekipa je svakako favorit, ali Ekvador je pokazao da itekako ima čime da zapreti.

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

I za kraj dana potencijalno najinteresantniji duel dana. Od 20 časova – Engleska protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Englezi u prvom meču pokazali klasu i demonstrirali silu protiv Irana – 6:2, te u ovaj meč ulaze na krilima te pobede. Čini se da je SAD ipak kvalitetnija ekipa od Irana, a videćemo i koliko.

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

Za Amerikance veoma bitan susret. Eventualni poraz stavlja ih u jednu zaista lošu situaciju, još ukoliko bi Vels slavio protiv Irana, ne bi više zavisili od sebe Pulišić i ekipa.

Dakle, ne previše atraktivni dueli na papiru, ali golova bi moglo da bude, to sigurno.


Standings provided by Sofascore


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter