4
Katar 2022

Brazil's forward Neymar in action during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

NEJMAR BESAN POSLE SRBIJE: „Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna“

Objavljeno: 25.11.22 u 19:41

Epski i oštar govor zvezde fudbalske reprezentacije Brazila

Nejmar Žunior je sinoć bio verovatno najgori igrač „karioka“ na terenu, ali je to verovatno zbog toga što je bio glavna meta fudbalera Srbije koji ga uopšte nisu štedeli.

Nakon meča je otkriveno da je prvotimac Pari Sen Žermena doživeo istegnuće skončno zgloba zbog čega mu je otekla noga i hod mu je bio prilično otežan.

VESTI SA MUNDIJALA:

Dan posle meča podelio je svoje bolne emocije nakon povrede, a tom prilikom je bio za ukus nekih možda previše oštar.

– Ponos i ljubav koju osećam noseći ovaj dres ne može da se objasni. Da mi je Bog dao da biram gde ću se roditi, bio bi to Brazil. Ništa mi nije dato na tacni, uvek sam morao da jurim za svojim snovima i životnim ciljevima. Nikada nikome nisam želeo zlo, a pomagao sam onima kojima je to bilo potrebno. Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri i to ponovo na Svetskom prvenstvu. Povređen sam. Boleće, ali sam siguran da ću dobiti šansu da se vratim i učiniću sve da pomognem svojoj zemlji, saigračima i samom sebi. Tako dugo čekanje da bi me neprijatelj olako skrajnuo? Nikada! Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna – napisao je Nejmar.

Ono što znamo gotovo sigurno jeste da je on izgubljen za Titea do kraja grupne faze, a što se tiče nastavka takmičenja to će zavisti od oporavka i procene brazilskih lekara.

0
4

4 Komentara

  1. Vidi se da je on nagazio na nogu Milenkovića i iskrenuo zglob, ovaj ga nije pipnuo. Neko je dobar u fudbalu ali loš u svemu ostalom… želim mu brz oporavak

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter