0
Katar 2022

MILENKOVIĆ DETALJNO ANALIZIRAO PORAZ OD BRAZILA: Hteli smo da imamo još bolji posed, nismo imali strpljenja!

Objavljeno: 25.11.22 u 12:30

Ovo je bio plan.

Nakon utakmice Srbije i Brazila i poraza naše selekcije rezultatom 2:0, medijima se obratio Nikola Milenković. On je u razgovoru za Mozzart Sport, istakao da ostaje žal za drugim poluvremenom, kao i da su sledeće dve utakmcie jako bitne.

Ostaje žal za drugim poluvremenom u kom nismo bili na nivou, a Brazil je pokazao sve svoje kvalitete zbog kojih je jedan od favorita za osvajanje trofeja. Ne treba mnogo da razmišljamo o ovoj utakmici, već da se okrenemo ka sledeće dve koje su mnogo bitne. Moramo da damo naš maksimum za pobede i prolaz, počeo je Milenković.

FOTO: STARSPORT

Potom je detaljno analizirao samu utakmicu, istakavši da je plan naše selekcije bio da još više drži loptu u svom posedu, ali da to nije ni malo lako.

– U prvom poluvremenu mnogo lopti koje smo oduzeli, lako smo gubili. Tu je Brazil pravio razliku. Bilo je dosta lopti koje smo mogli bolje da kontrolišemo i zadržimo u našem posedu. Pripremali smo utakmicu da mi imamo posed, znali smo da to neće biti moguće celu utakmicu, ali hteli smo da imamo što više loptu u našim nogama, međutim, kada se napravi nekoliko grešaka to postaje teže – istakao je Milenković a potom i detaljno objasnio:

VESTI O MUNDIJALU:

– Mnogo je bitno da prvi pas bude miran, on odlučuje sve, a mi smo baš u njemu dosta grešili. Nismo imali strpljenja. Brazil mnogo dobro igra odbranu, mnogo dobro se kreću i kada se to spoji sa dobrim čuvanjem lopte, za protivnika nije dobro.

Što se tiče utakmice sa Kamerunom, Milenković zaključuje da je najbitnije da se u meč uđe sa ciljom pobede.

– Očekujem da uđemo u meč sa ciljem da pobedimo. Moramo da budemo ambiciozni i da verujemo. Siguran sam da će svi dati maksimum da pobedimo i prođemo, bile su reči defanzivca Fiorentine.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter