0
Katar 2022

Sasa Lukic (R) of Serbia in action against Brazil's forward Neymar (R) during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

LUKIĆ I PAVLOVIĆ DAN NAKON PORAZA: ‘Prvo poluvreme je bilo izjednačeno – Trebali smo hrabrije!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.22 u 16:05

Poraz boli, ali moraju da idu dalje!

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je na startu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru. Njih je u potpunosti nadigrala selekcija Brazila, koja je slavila sa 2:0 golovima Ričarlisona. Dan nakon meča nešto hladnije glave za medije su govorili Saša Lukić i Strahinja Pavlović.

FOTO: STARSPORT

‘Jednostavno, igrali smo protiv jedne od najboljih reprezentacija na svetu. Ako je mislio da će biti lako, sigurno se prevario. Bilo je očigledno da je prvo poluvreme bilo izjednačeno i moramo da budemo iskreni i realni, da je moglo bolje – moglo je. Da smo mogli hrabrije – trebalo je. Ali se utakmica u drugom poluvremenu odvijali na drugi način i oni su sigurno favoriti za osvajanje Svetskog prvenstvo. Samo treba da gledamo unapred i sve će biti u redu. Najbitnije su naredne dve utakmice i mislim da će biti sve u redu.’ – rekao je Lukić, da bi se nadovezao Pavlović:

‘Saša je već sve rekao. Teška utakmica, bili su bolji, uspeli su da pobede. Znali smo da će biti ove druge dve važnije za nas. Ako pobedimo idemo dalje.’ – reči su stamenog štopera.

Brazil’s forward Raphinha (L) in action against Strahinja Pavlovic (R) of Serbia during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022
foto: STARSPORT

Veći deo utakmice zadatak da pazi Nejmara imao je upravo Lukić.

‘Mislim da je bio veliki izazov za mene. Morate da bude skoncentrisani svih devedeset minuta i dobro smo odradili posao u prvom delu, ali u drugom delu to nismo bili mi.’ – reči su veziste Torina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter