3
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

KAKVA JE PIKSI VELIČINA: Dan nakon poraza uradio nešto što niko nije očekivao! Dobio je gromoglasan aplauz! (FOTO)

Objavljeno: 25.11.22 u 17:19

Biti trener već dugo vremena zahteva pravi psihološki pristup.

Srbija je juče poražena u okviru prvog kola grupne faze Mundijala u Kataru. Bolji od naše selekcije bio je Brazil golovima Ričarlisona, ali ništa nije izgubljeno, jer su nam ostale utakmice sa Kamerunom i Švajcarskom.

FOTO: STARSPORT

Dan nakon poraza, ‘Orlovi’ su se skupili na terenu kako bi odradili trening.. Ipak, nije sve bilo kao i obično. Dragan Stojković Piksi okupio ih je i održao im govor u trajanju od 20 minuta, kako bi ih motivisao za dalje napore i pojasnio im da ovaj poraz ne mora da boli!

Igrači i svi prisutni selektoru su uputili gromoglasan aplauz, nakon čega su počeli sa zagrevanjem i odradili trening kao i obično.

94
14

3 Komentara

  1. Glavu gore. Izgubili smo od najbolje reprezentacije na prvenstvu. Od njih svi treba da uče. Dribling pas igra bez lopte stvaranje viška igrača i i u sredini i na krilnim pozicijama, zatim drskost i ogroman pritisak na Pavlovića posle žutog kartona, nebili ga primorali da dobije drugi žuti su odlike samo velikih. Ima loš puno toga da se kaže o Brazilu. Nesumnjam da ce mo dobiti oba naredna meča i proci u nokaut fazu.Igracemo i protiv rivala i protiv sudija al u tome je naša snaga.

    4
    1
    Odgovori
    • Glavu gore. Izgubili smo od najbolje reprezentacije na prvenstvu. Od njih svi treba da uče. Dribling pas igra bez lopte stvaranje viška igrača i i u sredini i na krilnim pozicijama, zatim drskost i ogroman pritisak na Pavlovića posle žutog kartona, nebili ga primorali da dobije drugi žuti su odlike samo velikih. Ima loš puno toga da se kaže o Brazilu. Nesumnjam da ce mo dobiti oba naredna meča i proci u nokaut fazu.Igracemo i protiv rivala i protiv sudija al u tome je naša snaga.

      2
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter