0
Katar 2022

FOTO: FIFA

GAKPO JEDINI VREDAN POMENA NAKON 45 MINUTA IGRE: Traumatično loš fudbal između Holandije i Ekvadora! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.22 u 17:49

Duel drugog kola grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Na Kalifa internacionalnom stadionu snage su odmerile selekcije Holandije i Ekvadora. Holandija je u prvom kolu nadigrala Senegal, dok je Ekvador bio bolji od domaćina Katara.

HOLANDIJA: Nopert, Timber, Van Dajk, Ake, Damfriz, Blind, de Jong, Kupmajners, Klasen, Gakpo, Bergvajn.

EKVADOR: Galindez, Estupinijan, Hincapije, Tores, Porozo, Precijado, Valensija, Kaisedo, Mendez, Plata, Estrada.

Povela je Holandija već u 6. minutu utakmice. Klasen je poslao loptu do Gakpa, ovaj se sjajno namestio i pogodio desnu stranu golmana Galindeza koji je zaista bio nemoćan. Atmosfera je zaista bila sjajna od samog starta utakmice, kada god bi jedna ili druga reprezentacija prišle golu rivala.

Nakon gola na samom startu utakmice, usledio je nešto mirniji period, barem kada je reč o prilikama.

Igrao se 32. minut, kada je Ener Valensija sjajno šutirao sa ivice kaznenog prostora, nakon što je driblingom izbacio Timbera. Ipak, odlično je reagovao Nopert!

Izjednačenje Ekvadoru donosi Estupinijan u poslednjim momentima prvog poluvremena. Nakon kornera usledio je šut sa 20-ak metara od gola, Estupinijan je skrenuo loptu, ali je zbog ‘vizira’ pogodak poništen. Vizir je pojam koji se koristi kada igrač u ofsajd položaju smeta golmanu.

Holandija – Ekvador 1:0


Пласман обезедио Sofascore

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter