0
Katar 2022

Brazil's forward Raphinha (L) in action against Strahinja Pavlovic (R) of Serbia during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

EVO ŠTA JE PIKSI REKAO IGRAČIMA NAKON PORAZA:’ Moramo da dignemo glave – Samo pozitivna energija!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.22 u 16:29

Sada slede dva ključna duela.

Iako je Srbija juče poražena u okviru prvog kola grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru, vremena za očajavanje nema. Slede dueli sa Kamerunom i Švajcarskom, a ako želimo dalje, moramo izaći kao pobednici u oba duela, kako bi obezbedili plasman u narednu rundu. Nakon poraza od Brazila (0:2), selektor Dragan Stojković imao je jasnu poruku za ekipu, prenosi Pavlović:

‘Sigurno da nije bio najsrećniji pošto voli da pobeđuje kao i svi mi. Nije ništa specijalno rekao, rekao je da dignemo glavu gore i svaki bod je bitan. Imamo vremena do ponedeljka da analiziramo do utakmice sa Kamerunom. Samo pozitivna energija, ima vremena za dve pobede i daćemo sve od sebe da prođemo grupu’ – rekao je štoper Salzburga, da bi potom kratko odgovorio i Lukić, koji je upitan i zašto je ranije napustio igru:

‘Moramo da se okrenemo dalje. Izašao sam zato što je to bila odluka selektora Dragana Stojkovića.’ – zaključio je vezista Torina.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter