0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DUEL DVA SRPSKA PLEJMEJKERA PRIPAO MLAĐEM: Vasa i Efes bolji od Teodosićevog Virtusa! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.22 u 23:23

Sve bolja forma aktuelnog evropskog šampiona!

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Virtus u Bolonji rezultatom 85:80. Dvostruki uzastopni osvajač Evrolige odigrao je još jednu sjajnu partiju i upisao treći trijumf u nizu. Susret 10. kola elitnog takmičenja Starog kontinenta posmatralo je oko pet i po hiljada navijača.

Efes je bio bolji rival tokom tri kvartala meča. Turci su održavali zarađenu prednost sve do četvrtog perioda igre, koji je Virtus rešio u svoju korist, ali nije uspeo da uhvati rezultatski priključak. Reklo bi se da je tim Ergina Atamana u meč ušao sa velikom dozom samopuzdanja, a da rezultati iz prethodnog perioda ukazuju na to da će Efes i ove takmičarske godine biti jedan od glavnih favorita za osvajanje Evrolige.

Klajburn je predvodio pobednički tim sa 21 poenom, sedam skokova i četiri uspešna proigravanja saigrača. Buboa je dodao 19 poena, osam uhvaćenih lopti i dve asistencije, dok je Vasa Micić bio odličan sa 12 ubačenih poena, tri skoka i pet asistencija.

U redovima Virtusa istakao se danski reprezentativac, Lundberg, sa učinkom od 22 postignuta poena. Miloš Teodosić je ubacio šest poena, uz dva skoka i četiri uspešna dodavanja.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter