0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

DARKO LAZOVIĆ ISKRENO PREMA SEBI I DRUGOVIMA: „Nismo im stvorili ozbiljne šanse!“

Objavljeno: 25.11.22 u 10:53

Veruje da će biti drugačije u nastavku!

Susret sa realnošću. Tako bi se mogao opisati duel Srbije i Brazila, koji je pripao Južnoamerikancima, 2:0.

Orlovi nisu uspeli da za preko 90 minuta igre uopšte šutnu u okvir gola Alisona, dok su defanzivno potpuno pali u drugom poluvremenu. Najviše zahvaljujući Vanji Milinković-Saviću ostalo je 2:0.

Svestan je i Darko Lazović da stvari nisu išle baš najbolje.

Bilo je grešaka u lakim pasovima, tako smo dopuštali rivalu da razvija kontre. U prvom je bilo dobro, nisu nam stvarili neke šanse. – istakao je fudbaler Verone.

FOTO: STARSPORT

Ni on, ali ni njegovi saigrači nisu uspeli da stvore iole ozbiljni priliku pred golom Brazila.

Zna se da Brazilci imaju individualce koji igraju u najboljim klubovima sveta. Što se mene lično tiče, moglo je dosta bolje. Oni su pokazali kvalitet. Možda smo mogli da držimo više loptu u posedu, jefitno smo gubili posed, dozvoljavali da nas ugrožavaju iz polukontre, a nismo im stvorili preozbiljne šanse. – rekao je srpski fudbaler.

Ipak, smiruje situaciju, ističe da nema potrebe za dramom i da će Srbija već protiv Kameruna demonstrirati svoju, ofanzivnu, igru.

Ne bi trebalo da se pravi drama. Ostalo je još da igramo sa ekipama koje bore sa nama sa drugo mesto, očekujem da protiv Kameruna igramo našu igru, a kad demonstiramo ofanzivan fudbal možemo da dobijemo bilo koga. – zaključio je Lazović.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter