0
Katar 2022

Crvena Zvezda's Osman Bukari celebrates during UEFA Europa League, group H football match between Crvena Zvezda and Trabzonspor photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BUKARIJA PROZIVA CEO SVET ZBOG PROSLAVE GOLA: Zvezdin fudbaler se odmah oglasio i objasnio o čemu se radi! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.22 u 10:33

Zatresao je mrežu Portugala.

Prvi meč za Osmana Bukarija na Svetskom prvenstvu u Kataru, bio je sjajan na individualnom planu. Gana je poražena od Portugala sa 3:2, a Bukari je uspeo da zatrese mrežu evropske selekcije, dok je njegova proslava obišla čitav svet.

On je proslavio pogodak, ni manje ni više, nego kao Kristijano Ronaldo, protiv koga je i igrao. Nakon samog meča, mnogi su počeli da kritikuju ovaj potez, a onda se oglasio Bukari na Tviteru, zaključivši da nikako nije pokazao nepoštovanje prema Ronaldu i daj e on jedan od njegovih idola.

– Primetio sam da je moje slavlje danas generisalo razne komentare da sam pokazao nepoštovanje prema Ronaldu, počeo je Bukari i dodao:

– To nije tačno. Bio sam preplavljen emocijama u tom trenutku jer sam postigao gol za moju zemlju na mom debiju na Svetskom prvenstvu i otud sam tako proslavio. Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da se tako ponašam prema starijima a kamoli prema jednom od mojih idola. Hvala vam na podršci i fokusiramo se na našu sledeću utakmicu – zaključio je brzonogi fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Gane.

15
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter