0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

BRAZIL JE VEĆ SADA PROŠLOST: Evo kada Orlovi igraju naredne mečeve u Kataru!

Objavljeno: 25.11.22 u 09:57

Sigurno ćemo pokazati mnogo više.

Fudbalska reprezentacija Srbije, nije pokazala mnogo toga u prvom meču na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali to ne treba da nas plaši, jer nam je rival bio moćni Brazil. Izabranike Dragana Stojkovića, tek čekaju mečevi, koji će odlučiti sudbinu našoj reprezentaciji, a za njih se treba pažljivo pripremiti.

Podsećamo, takođe u okviru prve runde grupe G, Švajcarska je minimalnim rezultatom savladala Kamerun, ali ni jedna, ni druga selekcija nisu pokazale „ništa specijalno“. Orlovi će naredni meč igrati upravo protiv Kameruna i to u ponedeljak u jutarnjem terminu, od 11 časova.

FOTO :STARSPORT

Srbija će u tom duelu, svakako tražiti pobedu, a već sada je jasno da će to biti fizički, izuzetno zahtevna utakmica. Upravo je to jedan od detalja, na koje je selektor Stojković imao zamerke, što se tiče duela sa Brazilom.

Nakon Kameruna, Srbija će svoj poslednji meč u grupnoj fazi Svetskog prvenstva igrati protiv Švajcarske. Stari i dobro poznat rival, već neko vreme prognoziran je kao odlučujući u borbi za nokaut fazu Mundijala.

VESTI O MUNDIJALU:

Oni su svoj put započeli trijumfalno protiv Kameruna, a treba videti, koliko će moći protiv Brazila u drugoj rundi. Utakmica između Srbije i Švajcarske igraće se u petak od 20 časova, u istom terminu kada i meč Kameruna i Brazila.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter