0
Lifestyle

FOTO: Gorenje

SPECIJALNA BLACK NOVEMBER AKCIJA: Gorenje je Vaš saveznik za Svetsko prvenstvo! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 24.11.22 u 10:00

Gorenje Black November specijalna akcija.

Vaši saveznici za osveženje tokom Svetskog prvenstva u fudbalu.

Najiščekivaniji sportski događaj ove godine je napokon počeo, a danas po prvi put bodrimo naše fudbalere u pohodu na zlato u Kataru! Kada se atmosfera zagreje do ključanja, vaš najveći saveznik za osveženje biće Gorenje fržideri, a odabrani modeli biće na specijalnim akcijskim cenama tokom čitavog novembra. Uređaji na koje treba da obratite pažnju dolaze iz NCR i NRS linije, a mi vam otkrivamo šta je to što ih čini idealnim za hlađenje tokom najvrelijih momenata na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Novi Gorenje aparati dolaze sa odličnom termoizolacijom, unapređenom zaštitom na vratima, vrhunskim komponentama rashladnog sistema i elektronskim regulacijama koje smanjuju korišćenje energije na minimum.

Oni imaju jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, ugrađen u delu zamrzivača, koji sprečava nakupljanje leda, kako bi smanjio potrošnju energije. Kao rezultat, optimalna je iskorišćenost prostora za čuvanje namirnica, a odmrzavanje i čišćenje unutrašnjosti više nije potrebno. Paketi ili komadi zamrznutih namirnica neće se lepiti jedan na drugi, tako da će namirnice u zamrzivaču biti uredne i čiste.

 

Takođe, imaju i idealnu mikroklimu na svakoj polici, MultiFlow 360° sistem ventilacije ravnomerno raspoređuje vazduh u frižideru, osiguravajući optimalno kruženje vazduha i najbolje uslove za čuvanje vaših namirnica.

Gorenje ConvertActive frižider i zamrzivač iz NCR linije

Uređaje iz ove serije karakteriše pametni sistem koji je razvijen da održi konstantnu temperaturu u frižideru bez obzira koliko često otvarate vrata. Konstantno  nadgleda način vašeg korišćenja i upravlja temperaturom, kako bi sprečio njen rast, osiguravajući da piće i hrana ostanu duže sveži. Pored toga, dodatno se smanjuje i potrošnja energije.

Side by side frižider iz NSR linije

Prostranost i praktičnost su dve karakteristike koje najbolje opisuju ove uređaje. Efikasno dizajnirana unutrašnjost pruža dovoljno prostora za velike količine hrane, što će vam uštedeti na čestim odlascima u nabavku. Hrana se može jednostavno

organizovati na staklenim policama, u velikim fiokama, ili u pregradama na vratima, tako da ćete uvek moći jasno da vidite šta je sve dostupno i time ređe dolaziti u situaciju da bacate hranu.

 

LED osvetljenje u frižideru omogućava odličnu i izuzetno efikasnu osvetljenost, a s obzirom na to da ima duži životni vek, troši znatno manje električne energije u poređenju sa klasičnim sijalicama.

Uređaji iz obe linije imaju prostranu CrispZone fioku koja je dizajnirana da sačuva hranjive sastojke i produži svežinu vaših namirnica. Takođe, imaju i funkcija FastFreeze koja zamrzava hranu na -24 °C kako bi sačuvala sve minerale u hrani. Nakon otprilike dva dana, funkcija se automatski isključuje i temperatura zamrzivačkog dela se vraća na prethodno podešenu.

Budite sigurni da bez obzira za koji model se odlučite, nećete pogrešiti! Takođe, tokom novembra na akcijskim cenama biće i drugi uređaji, poput mašina za pranje i sušenje veša, kao i rerni i ploča za kuvanje. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obnovite svoj dom Gorenje uređajima, koji su napravljeni tako da posao obave jednostavno i efektno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter