0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR OTKRIO KAKVU ĆEMO SRBIJU GLEDATI U NASTAVKU PRVENSTVA: Dotakao se i suđenja! (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.22 u 23:30

Slede novi izazovi.

Nije Srbija uspela da bude ni blizu iznenađenja protiv favorizovanog Brazila na startu avanture u Kataru, ali treba gedati napred, jer nas očekuju ključni mečevi protiv Kameruna i Brazila. To potvrđuje i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je istakao da je gledao duel Švajcarske i Kameruna.

Moramo da vidimo drugačiju Srbiju. Gledao sam, mi ovaj period moramo da iskoristimo da se odmorimo što je više moguće, neće biti nekog fizičkog rada previše, igrači su bili umorni, to me je iznenadilo. Ali znamo svoj cilj i nećemo se predati. Nije sramota izgubiti od Brazila, u prvom smo bili potpuno isti, u drugom su bili bolji i zasluženo su pobedili. Analiziraćemo igru Kameruna i Švajcarske i pripremićemo se da budemo daleko bolji nego večeras – počeo je Stojković.

Potom je selektor dobio pitanje da prokomentariše i suđenjenje. Stojković je podvukao da je bila fer i korektna utakmcia i da nije video da su se igrači previše žalili na neke odluke.

Ja nisam primetio to, da su se previše žalili na suđenje. Ali mislim da to nije uticalo na igru, bili su normalni faulovi, ali nisam zaista video ništa. Mislim da je bila fer i korektna utakmica, nisam video ništa loše od strane igrača, zaslužena pobeda za Brazil i mi se fokusiramo na Kamerun i nadam se da ćemo imati zdrave igrače, zaključio je Stojković.

VESTI O MUNDIJALU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter