0
Evroliga

from left Dante Exum, James Nunnally, Zach LeDay, Mathias Lessort, Kevin Punter and Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Maccabi Playtica Tel Aviv at Stark Arena on November 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZANOVA MOĆNA PRVA ČETVRTINA I OGROMAN PAD U DRUGOJ: Crno-beli zaostaju na poluvremenu!

Objavljeno: 24.11.22 u 21:39

Potpuno su stali.

Upravo je završeno prvo poluvreme utakmice između Partizana i Reala u 10. kolu Evrolige, a rezultat je 54:51. Crno-beli su u prvoj četvrtini zaista pokazali kakav napadački arsenal imaju, što je doprinelo postizanju čak 40 poena, ali je u drugoj usledio ogroman pad u igri i samo 11 koševa.

Već od starta utakmice, igralo se brzo, a crno-beli, počeli su sa petorkom u kojoj svaki igrač može da zapreti šutem za 3. U 4. minutu bilo je 13:16 za crno-bele, dok je samo 2 minuta kasnije rezultat bio 22:21 za Madriđane.

Crno-beli su šutirali trojke čak 8/12, što je značajno doprinelo postizanju 40 poena u prvoj deonici.

Pao je ritam izabranika Željka Obradovića na startu drugog perioda, a usledila je dobra serija Reala. Nakon izgubljene lopte Anđušića, a kasnije i nerealizovanog napada, kada je Naneli promašio i izgubio loptu, Real stiže do 41:42.

Napravili su domaći seriju od čak 16:0, a u jednom momentu rezultat u drugoj četvrtini bio je 20:2. Najzaslužniji za to bili su Ljulj i Hezonja, koje Partizan nije uspeo da zatvori. Što se tiče napada u drugoj deonici, crno-beli su nizali promašaj za promašajem, a izostalo je i ideja i kreacije.

Trojka Ledeja, spustila je prednost na 5 razlike, ali je potom Korneli pogodio na drugoj strani. Uspeli su crno-beli da se presaberu pred poluvreme, a poslednji šut ubacio je ponovo Danilo Anđušić i to za 3 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter