0
Evroliga

FOTO: YouTube screenshot

NEDOVIĆ PONOVO NAJBOLJI KADA JE ZVEZDI NAJPOTREBNIJI: Vrhunski potezi i emotivna proslava sa navijačima! (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.22 u 23:15

Još jedna sjajna partija srpskog reprezentativca!

Košarkaši Crvene zvezde doslovno su se ‘preporodili’ dolaskom Duška Ivanovića na mesto šefa stručnog štaba. Pored trijumfa u Admiral bet ABA ligi nad Cibonom, ekipa sa Malog Kalemegdana vezala je jako važne tri pobede u Evroligi (Asvel, Alba, Makabi).

U četvrtak popodne, pred punim tribinama hale ‘Aleksandar Nikolić‘, pao je Ponos Izraela. Zvezda je nadigrala Makabi iz Tel Aviva sa 69:68, a ekipu je do trijumfa ponovo vodio sjajni Nemanja Nedović. Miljenik navijača i povratnik u redove crveno-belih pokazuje ono zbog čega je došao na Mali Kalemegdan.

Problemi sa povredom odvojili su ga od terena na staru sezone, oporavak je dugo trajao, ali njegova forma raste iz utakmice u utakmicu. Odmarao je Nedović gotovo celo prvo poluvreme, ali uspeo je da postigne 12 poena, uključujući neke u odlučujućim momentima.

Vrlo emotivno je Nedović proslavio trojku koja je crveno-belima donela +6 u jednom momentu neizvesne završnice. Uživajte u njegovim potezima!

 

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter