0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

LUKIĆ TEŠKO PODNEO PORAZ: ‘Potpuno smo pali u nastavku! Tek treba da se igra, okrećemo se narednim mečevima!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.22 u 22:15

Negativan rezultat na startu Mundijala!

Uprkos pozitivnoj energiji i optimizmu koji su se prethodnih dana mogli osetiti u vazduhu, Orlovi su odigrali daleko lošije od očekivanog, te samim tim nisu imali dovoljno snage da se suprotstave spektakularnom timu Brazila. Karioke su u potpunosti slomile otpor fudbalske reprezentacije Srbije, pa su izabranici Dragana Stojkovića Piksija doživeli neugodan poraz na startu Mundijala. Brazil je na ‘Lusailu‘ u Dohi slavio je sa sigurnih 2:0, što je gledajući prikazano u drugom poluvremenu čak i povoljan rezultat za naš tim. Bez ikakve sumnje Orlovi su dali poslednji atom snage kako bi došli do željenog rezultata, ali osim toga što nisu uspeli da se predstave u prepoznatljivom maniru, naspram sebe su imali i definitvno glavnog favorita za osvajanje popularne ‘boginje’. Rišarlison je sa dva postignuta pogotka rešio pitanje pobednika.

FOTO: STARSPORT

Po završetku meča oglasio se Saša Lukić, koji je meč završio nešto ranije u odnosu na većinu tima, zbog rano dobijenog žutog kartona.

-Jeste prvo poluvreme sam igrao dobro, čuvao sam Nejmara odlično. Držali smo odličan nivo, držali smo ih daleko od gola. Imali smo svoje šanse. U drugom delu smo potpuno pali, verujem u nas ipak, imamo još dve utakmice, tek treba da se igra.Ta jedna  greška koja nas je omela na početku drugog poluvremena, poremetila je dosta igru. Posle smo pali, morate držati koncentraciju 90 minuta. Okrećemo se Kamerunu i Švajcarskoj i biće to dobro – istakao je Saša Lukić nakon poraza.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter