0
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

KAKO ĆE AUSTRALIJA DOČEKATI NOVAKA?: Direktor Australijan opena favorizuje drugog tenisera?

Objavljeno: 24.11.22 u 20:29

Biće ovo dodatni motiv Novaku!

Na sjajan način, osvajanjem Završnog mastersa, Novak Đoković završio je sezonu. Takođe, pred u toku turnira u Torinu, odlične vesti su stigle Noletu – sledeće sezone će moći da igra u Australiji.

Prvi grend slem, na kojem Novak ima najviše uspeha, igra se od 16. do 29. januara sledeće godine.

Direktor Australijan opena, Kreg Tajli, komentarisao je turnir koji očekuje Australiju.

Mislim da će Australijanci uživati na turniru i dočekati sve igrače na pošten način. – rekao je on.

Potom je i dodao.

Prva stvar, fokusirani smo na sutra, da organizujemo veliki događaj. To je najveći sportski događaj na južnoj hemisferi i najveći događaj u Australiji. U to doba najveći događaj na svetu, tako da smo ponosni na tu činjenicu. Ne samo zbog ljudi koji dolaze, već sve koji gledaju. – izjavio je Tajli.

FOTO: Twitter/@atptour

Direktor najvećeg teniskog turnira u Australiji smatra da bi sledeća godina mogla da bude godina Karlosa Alkarasa i čak ga favorizuje pred AO.

Mislim da bi ovo mogla da bude ta godina. Dovoljno sam dugo u ovome. Znam da Australijan open otkriva velikane za budućnost. – kazao je direktor Australijan opena.

Ali, potom se osvrnuo i na Novaka Đokovića.

Ako pogledate Đokovićevu formu, možete da kažete da je najbolji igrač na svetu. Neverovatan je teniser i ovo je turnir koji je najviše puta osvojio. Biće veoma gladan da ne dozvoli da mu mlađi teniseri oduzmu titulu. – zaključio je Tajli.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter