0
Katar 2022

FOTO: FIFA World Cup @FIFAWorldCup/ Twitter screenshot

EMBOLO ‘SRUŠIO’ ZEMLJU U KOJOJ JE ROĐEN: ‘Ponosan sam na sebe i porodicu! Mnogo se pričalo o ovom meču!’

Objavljeno: 24.11.22 u 20:15

Važan trijumf za Švajcarsku na startu Svetskog prvenstva!

Takmičenje u grupi G na Mundijalu, u kojoj se nalazi i naša selekcija, počelo je u četvrtak u jutranjim časovima. Snage su u terminu od 11:00č odmerile reprezentacije Švajcarske i Kameruna. Evropski predstavnik je na izuzetno težak način uspeo da opravda ulogu favorita. Jedini pogodak za minimalnu pobedu od 1:0 postigao je švajcarski napadač, Bril Embolo.

Snažni golgeter se u strelce upisao na startu drugog dela igre, a osim što je proglašen za igrača susreta, bio je u centru pažnje jer je gol postigao protiv države u kojoj je rođen. Embolo se oglasio po završetku susreta u Dohi.

– Izuzetno sam ponosan. Zaista sam. Prvi gol na Svetskom prvenstvu pa protiv Kameruna. Posle dugo vremena i mnogo priče. Izuzetno sam ponosan na sebe i svoju porodicu. Pohvala i ekipi koja je pokazala veoma zrelu igru. Prvih 30 minuta je bilo jako, kontrolisali smo igru, a onda smo pravili glupe greške. Međutim, sjajano smo započeli drugo poluvreme. Odmah smo sproveli ono o čemu smo razgovarali u pauzi. Tako smo došli do šanse i na kraju do gola za pobedu – kazao je heroj reprezentacije Švajcarske.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter