0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

DŽAKU NE BRINU ORLOVI: „Imamo kvalitet, možemo da pobedimo i Srbiju ili bilo koga!“

Objavljeno: 24.11.22 u 16:15

Zanimljiva konstatacija.

Fudbalska reprezentacija Švajcarske zabeležila je prvu pobedu na ovogodišnjem Mundijalu nad selekcijom Kameruna – 1:0. Ključni gol postigao je Bril Embolo.

Nakon utakmice, reprezentativci ove države odgovarali su na pitanja novinara, a svakako najinteresantniji je bio kapiten njihovog tima Granit Džaka.

Fudbaler Arsenala toliko je samouveren da misli da utakmica sa Srbijom možda neće biti ključna.

Sve zavisi od nas. Ako pobedimo Srbiju sve je rešeno. Sve je moguće, pa i da dobijemo Brazil. – rekao je on, uz osmeh.

Foto: Twitter/@FIFAWorldCup

Ipak, počeo je sa pričom o reprezentaciji Srbije. Rekao je da Orlovi imaju izuzetno jak sastavi i iskusniji nego pre četiri godine u Rusiji.

Srbija je dobar tim, ima sjajne igrače u vrhunskim klubovima. Možda bude ta utakmica odlučujuća, možda i ne, videćemo šta će biti protiv Brazila, pa ćemo se okrenuti Srbiji. Drugačije je sada nego u Rusiji. Tada je Srbija imala mlad tim, a sada iskusne igrače i kada pogledate napadače i veziste to je sjajan sastav. Ali i mi imamo kvalitet, možemo da pobedimo Srbiju ili bilo koga. – izjavio je kapiten Švajcarske.

Usledio je zanimljiv trenutak. Upitan da prokomentariše da li će imati isti motiv protiv Srbije kao pre četiri godine, PR reprezentacije Švajcarske nije mu dopustio da odgovori.

Izvinjavamo se, bez pitanja o Srbiji. Sada je na redu Kamerun, a potom Brazil i to možete da pitate. – istakao je PR švajcarske selekcije.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter