0
Katar 2022

Foto: Twitter/@BelRedDevils

DE BRUJNE ISKREN O PRIZNANJU ZA NAJBOLJEG IGRAČA MEČA: Ne znam zašto sam dobio ovu nagradu, možda zbog svog imena! (FOTO)

Objavljeno: 24.11.22 u 08:50

Belgija je slavila protiv Kanade pogotkom Bačuaija u finišu prvog poluvremena, a priznanje za najboljeg igrača utakmice dobio je igrač Mančester Sitija, Kevin De Brujne.

Pored strelca jedinog pogotka, golman ekipe, Tibo Kurtoa je odbranio jedanaesterac Alfonsu Dejvisu u 11. minutu meča, a i sam De Brujne je iznenađen odlukom da se njemu dodeli nagrada:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Ne mislim da sam odigrao sjajnu utakmicu. Ne znam zašto sam dobio ovu nagradu. Možda zbog svog imena“ rekao je najbolji igrač Premijer lige iz prošle sezone.

De Brujne je za reprezentaciju Belgije skupio 95 nastupa, a u strelce se upisao 25 puta, a jedan od najvažnijih golova postigao je u četvrtfinalu prošlog Mundijala protiv Brazila u pobedi svoje selekcije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter