0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SINIŠA MIHAJLOVIĆ PREUZIMA VELIKANA: Na pragu je kluba koji je Zvezdi zagorčao život! (FOTO)

Objavljeno: 23.11.22 u 14:10

Siniša Mihajlović je posle lošeg starta sa Bolonjom u Seriji A ostao bez kluba, a sada je blizu novog angažmana.

Na kraju jesenjeg dela sezone došlo je do rastanka Rendžersa i Đovanija Van Bronhorsta, koji je škotski klub prošle sezone vodio do finala Lige Evrope. Na putu do finala, u osmini je izbačena i Crvena zvezda, pa je tako šampion Srbije od 1991. i osvajanja Kupa šampiona, dva puta eliminisana od Škota, koji su u oba navrata došli do finala evropskih takmičenja, prvo Kupa UEFA, a onda i Lige Evrope.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ipak, Rendžers je jako loše otvorio ovu sezonu, pa je tako oborio negativan rekord u Ligi šampiona, jer je grupnu fazu završio sa 0 bodova uz najgoru gol razliku od 2:22, a u domaćem prvenstvu im najveći rival Seltik beži čak 9 bodova. Zbog ovoga i ne čudi zašto je Holanđanin smenjen sa klupe škotskog velikana.

FOTO: STARSPORT

Siniša Mihajlović nije jedini kandidat za klupu Rendžersa, jer su Škoti zainteresovani i za šefa stručnog štaba Makabija iz Haife, Baraka Bakara, ali je Srbin realnija opcija, jer trenutno nema angažman, a i ima više iskustva. Nekadašnji trener Katanije, Fiorentine, Sampdorije, Milana i Torina je na klupi Bolonje zabeležio ubedljivo najduži staž. Vodio je tim na 130 utakmica uz skor od 43 pobede, 34 remija i 53 poraza.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter