0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@AshtonUnitedFC

ŠESTOLIGAŠ KOJI JE HTEO HALANDA PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Evo da li žele da dovedu Kristijana Ronalda!

Objavljeno: 23.11.22 u 10:43

Erling Haland je od početka kalendarske godine igrao vrhunski, ali njegov neodlazak na Mundijal mnogi su gledali kroz prizmu šale, i pokušavali da kupe malo svog medijskog prostora na konto norveškog napadača.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

To je iskoristio šestoligaš Ešton junajted, koji nastupa u Nacionalnoj ligi sever, i bori se za opstanak jer zauzima 19. mesto od 24 ekipe u takmičenju. Takođe veliki problem te ekipe je efikasnost, jer su na 16 mečeva postigli svega 15 golova, pa su u Norvežaninu videli idealno jednomesečno pojačanje.

Ipak, do dogovora između dva kluba nije došlo u tom transferu, mediji su poručili da klub iz okoline Mančestera želi Kristijana Ronalda, nakon što je vest da napušta Crvene đavole sinoć odjeknula svetom, što su oni ekspresno demantovali.

„Uprkos informacija sa društvenih mreža, Ešton junajted može dapotvrdi da nikakav kontakt nije, i neće biti ostvaren sa Kristijanom Ronaldom, uprkos njegovom otpuštanju iz Mančester junajteda. Klub se neće dalje oglašavati povodom ove teme.“

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter