0
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

NADAL PONOVO O PENZIJI: „Doći će trenutak kada bude trebalo i to!“

Objavljeno: 23.11.22 u 18:57

Ali ne za sada.

Rafael Nadal nije imao ni blizu dobar finiš sezone. Ispao je prvo u drugom kolu Mastersa u Parizu od Tomija Pola, a zatim ni na Završnom mastersu nije uspeo da prođe grupu.

Podsećamo, Novak Đoković je osvojio Završni masters, pobedom u finalu nad Kasperom Rudom – 2:0.

U drugom delu sezone španski teniser i osvajač 22 grend slem titule imao je velikih problema sa povredama, ali za sada ne razmišlja o penziji.

Ja sam prilično realna osoba, doći će trenutak kada bude trebalo, spreman sam za život van tenisa. Mislim da mi to neće biti problem, osim procesa prilagođavanja na promene. Ima mnogo važnih stvari u životu koje mi čine srećnim van tenisa. Tenis je važan deo mog života, ali postoje i druge stvari. Mislim da moj kraj ne može doći u bliskoj budućnosti, nikako. – rekao je Rafael.

(191114) — LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) — Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

Karijera Rafaela Nadala i da stane u ovom trenutku je zaista fascinantna.

Ako razmišljaš da ćeš sve to postići sa 18 godina ili si veoma arogantan ili veliki sanjar. Ja nisam ni jedno ni drugo. Ja sam jedan od onih koji dišu za ovaj sport, rade svakodnevno, gradeći budućnost, živeći sadašnjost. U ovom trenutku je biti ovde – dar, ali nastavljam dalje sa istom strašću i entuzijazmom. – zaključio je Nadal.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter