0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

KAKO JE ASANO OKRENUO UTAKMICU PROTIV NEMAČKE: Bivši fudbaler Partizana izludeo štopera Real Madrida! (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.22 u 16:58

Kakva partija!

Ne prestaje da nas šokira ovogodišnji Mundijal. Juče je sve krenulo sa par „proklizavanja“ favorita, među kojima se najviše izdvaja svakako poraz Argentine od Saudijske Arabije.

Sa druge strane danas Hrvati, svetski vicešampioni, nisu uspeli da savladaju ekipu Maroka. Ipak, najveće iznenađenje priredili su Japanci koji su savladali reprezentaciju Nemačke na krilima bivšeg igrača Partizana, Takume Asana.

Japanci su izgledali potpuno bezopasno sve do ulaska nekadašnjeg igrača crno-belih u 57. minutu. Uneo je Asano novu energiju u igru Japana i od tog trenutka sve se preokrenulo.

Od samog ulaska mučio je svojom brzinom i kretanjem štopere Nemačke, Šloterbeka i Ridigera, inače fudbalera Real Madrida.

Pre prvog gola njegove ekipe imao je par opasnih pokušaja. Iako nije učestvovao direktno u akciji kod prvog gola, koji je postigao Doan, u 75. minutu, Asano je svojim kretanjem zalepio jednog igrača za sebe i tako pomogao saigraču.

Potom 83. minut i sva klasa nekadašnjeg igrača Partizana na delu. Primio je jednu veoma nezgodnu loptu, izdržao duel sa upornim Šloterbekom i pretrčao ga, a onda milimetarski preciznim udarcem matirao Nojera i celu Nemačku!

Veče koje će igrač Bohuma i nekadašnji član Partizana pamtiti do kraja života, to je sigurno! Možda su se crno-beli lako odrekli Japanca…

NAJNOVIJE IZ KATARA:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter