0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IGOR RAKOČEVIĆ PECNUO PARTIZAN: U moru ekipa, prepunih stranim igračima, baš je divno videti jednu koja se bori i igra sa puno domaćih igrača! (FOTO)

Objavljeno: 23.11.22 u 12:32

Bivši košarkaš i legenda Crvene zvezde, Igor Rakočević, nakon veoma bitne pobede Zvezde u Berlinu nad Albom, oglasio se na Tviteru.

Naime, on je ponosan na svoj klub, koji ima dosta igrača u svojim redovima koji su i ponikli na Malom Kalemegdanu, baš kao što je i on započeo košarkašku karijeru, pa je u skladu sa tim i napisao svoj utisak na Tviter nalogu:

U moru ekipa, prepunih stranim igračima, baš je divno videti jednu koja se bori i igra sa puno domaćih igrača. Bez obzira što rezultat nije uvek pobeda, pravo je osveženje i nada. Takve ekipe, ako ništa, imaju identitet, sa decom iz svoje škole. Čestitke Zvezdi“ bio je jasan Igor Rakočević, zbog kojeg je broj 8 Crvene zvezde trajno povučen iz upotrebe.

FOTO: STARSPORT
35
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter