0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

HRVATI DALEKO OD ŽELJENE FORME: Marokanci nadigrali Vatrene, ali golovi izostali!

Objavljeno: 23.11.22 u 12:55

Fudbaleri Hrvatske i Maroka igraju svoj prvi meč na ovogodišnjem Mundijalu, gde afrička selekcija želi da prđe grupu, dok svetski viceprvaci verovatni imaju ambicije da odu korak dalje. Ipak, meč je završen bez pogodaka, najnepopularnijim rezultatom.

Poluvreme je obeležila neefikasna igra obe ekipe, a najveće pratnje su afrički fudbaleri sami sebi stvarali nepreciznim pasovima i lošom kontrolom lopte. Najbolju šansu u prvom delu imao je Nikola Vlašić u samom finišu poluvremena, ali je danas odlični Bono bio na visini zadatka, da bi svega par desetina sekundi kasnije Luka Modirć imao odličan udarac koji je proleteo iznad prečke.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Što se Maroka tiče, nisu imali previše konkretnih prilika, nekoliko polušansi i loše izveden slobodan udarac, ali pre svega jedan ujednačen i ravnopravan duel. Ipak u nastavku je potpuno bila situacija pod kontrolom afričke ekipe, jer su Marokanci apsolutno preuzeli taktičku incijativu.

Nekoliko prilika nisu realizvoali, jer su najpre Mazraui, a potom iHakimi zapretili golmanu Vatrenih, ali je Livaković ipak i pored svega bio na visini zadatka. Deluje da će hrvatska ekipa definitivno imati jako težak posao da bi reprizirala bajku iz Rusije.


Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter