1
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

BRAZILCE OBUZIMA STRAH: Špijuniraju Srbiju!?

Objavljeno: 23.11.22 u 15:26

Italijanska „Gazeta delo Sport“ objavila je vest da Brazilci dronom posmatraju treninge reprezentacije Srbije.

Poznato je da selektor Brazila, Tite već godinama koristi dron za treninge svoje selekcije, kako bi na snimcima iz ptičije perspektive uvideo greške svojih igrača. Naime, pošto se obe selekcije nalaze u istom sportskom centru, a tereni na kojima treniraju su jako blizu i dronovi su dostizali velike visine, sumnja se da je došlo do špijunaže srpskih fudbalera od strane Brazilaca.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Ipak, na konferenciji za štampu, na kojoj su se našli Piksi i Dušan Tadić, naš selektor je naglasio da ne veruje u ove glasine:

„Ne verujem da su nas gledali, oni su fudbalsdka velesila. Mi nismo u tom rangu, ne verujem da su slali dron, vole novinari malo da izmišljaju. Mislim da je to jedna dezinformacija“ zaključio je Dragan Stojković Piksi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

1 Komentara

  1. Srbija treba da uporno trazi sansu preko bokova i centarsuteva jer imamo i sjajna krila i super napadace , a u tehnickom i fizickom smislu i nadmocnu visinu! To je dar prirode koji se ne moze tehnicki nadomestiti i to treba iskoristiti. Naravno, ceo tim i sve linije tima moraju da deluju sinhronizovano ali sansu da trazimo pre svega preko krilnih napada. Dakle, receptura je centarsut na glavu visokih igraca u napadu koji imaju dva osnovna nacina za realizaciju: ili direktan udar na gol ili odlaganje nazad gde ce loptu cekati tehnicki spretni realizatori koji bi trebali uigrati nizak do srednji visinski sut!
    ….I POBEDA, bre! Idemo Srbijoooo!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter