0
Lifestyle

FOTO: Lav Pivo

BEZ ČEGA TO FUDBAL NE IDE NIKAKO: Lav zna koje su tri neizostavne stvari!

Objavljeno: 23.11.22 u 15:34

Tri neizostavne stavke tokom gledanja utakmica naše reprezentacije

 

Posle, reklo bi se, nikad dužeg čekanja, Svetsko prvenstvo u fudbalu je konačno pred nama. Velelepni stadioni i sjajne utakmice do sada napravili su odličnu uvertiru pred debi naše selekcije. Prvi protivnik – veliki Brazil. Sve je spremno, Orlovi su motivisani, povrede su zalečene, vreme je za fudbalsku bajku. Još samo da se podmažu navijački rekviziti i šou može da počne.

Svi znamo koliko pravo navijanje stimuliše igrače. Na žalost, Katar je za mnoge vatrene navijače ostao predalek, ali smo sigurni da će naši momci osetiti podršku koja je ovih dana nikad jača. Za tako nešto potrebne su tri neizostavne stavke.

Prvo, okupiti što veću navijačku ekipu. Nebitno je da li se sa prijateljima sastajete u svom stanu ili u lokalnom pabu, decibeli koje proizvedete bodreći naše momke, odjeknuće čak do Katara, a i šire! „Bogovi fudbala“ su do sada često spavali prilikom nastupa naših momaka, a sada je pravo vreme da ih razbudimo.

FOTO: Lav Pivo

Tu, ujedno, dolazimo do druge važne stavke – navijačke pesme. Bitno je da pesma ima zarazan ritam i tekst koji na najbolji način predstavlja naše momke na terenu, ali, sa druge strane, i nas same, našu zemlju, mentalitet, strast i želju za pobedom. Jedna takva prava navijačka himna odzvanja ovih dana sve do Katara. Reč je o navijačkoj numeri „Moja Srbijo“, koja je već uveliko zaludela domaće ljubitelje fudbala. Naučimo njen tekst zajedno putem linka Srbija navija i zapevajmo je u glas, s nadom da će njen pobednički ritam stići do srca naših momaka.

I treće, ali ništa manje bitno, jesu prateći rekviziti. S tim u vezi, kako bi na najbolji mogući način podržao Orlove, LAV je dizajnirao posebnu, limitiranu verziju svoje limenke. Uz prepoznatljiv ukus, koji je za ovu priliku upakovan u novo, navijačko ruho, LAV je poželeo da dodatno rasplamsa energiju srpskih navijača. Pored toga, nadamo se da će njen upečatljiv dizajn i prepoznatljivo vizuelno rešenje u bojama srpske zastave dodatno inspirisati igru Piksijeve čete već u prvoj utakmici, protiv moćnog Brazila. Zato, neka zasijaju njene boje u našim rukama, neka Srbija u glas počne da navija, vreme je da se Brazil izgubi u ritmu pesme srpskih navijača.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter