0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@SaudiNT

SAUDIJCI POTVRDILI ONO ŠTO SVI ZNAMO: Najbolja selekcija su Azije, a sad su dobili šampiona Južne Amerike! (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.22 u 13:07

Fudbaleri Argentine igraju svoj prvi duel na Svetskom prvenstvu u Kataru sa selekcijom Saudijske Arabije, a konačan rezultat utakmice bio je 1:2 za azijski tim.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Precizan je bio Leo Mesi sa bele tačke, nakon što je Slavka Vinčića konslutovao VAR, nakon svega deset minuta igre. Takođe je Mesi imao odličnu priliku na samom startu meča, ali je čuvar mreže azijske selekcije bio na visini zadatka.

Do kraja poluvremena postigla je Argentina još tri pogotka, dva Lautaro Martinez i još jedan Leo Mesi, ali sva tri su poništena usled ofsajd pozicije. Pa smo videli čak osam ofsajda sviranih na štetu južnoameričke selekcije.

Ipak kao iz snova je počelo drugo poluvreme za Saudijsku Aarabiju, jer su nakon jedne ukradene lopte povukli kontranapad, Al-Šehri je pobegao Romeru i odlično šutirao tako matiravši Martineza i donevši izjednačenje svom timu. Svega par minuta kasnije je tim sa Arabijskog poluostrva potpuno preookrenuo golom Al-Davsarija.

Odličnu priliku za plavo-bele imao je Lisandro Martinez dvadesetak minuta pre kraja meča, ali je danas fenomenalni Al-Ovais i to neverovatnom odbranom sprečio da završi u mreži, a do kraja je pomenuti čuvar mreže imao nekoliko fantastičnih odbrana.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter