0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NIK KALATES VERUJE RADONJIĆU: Ukoliko dobije priliku, stvoriće sistem kao u Zvezdi! (FOTO)

Objavljeno: 22.11.22 u 19:51

Nik Kalates, igrač koji je veći deo karijere proveo u Panatinaikosu, a sada nastupa za Fenerbahče, pričao je o dešavanjima u svom bivšem klubu.

Prvo se dotakao dosadašnjeg toka prvenstva, pre svega Evrolige, gde zeleni imaju skor od dve pobede i 6 poraza iz 8 mečeva:

“Očigledno, sada Panatinaikos sada ima uspone i padove. Mislim da su napravili dobar potez time što su doveli Radonjića. Imam mnogo poštovanja prema njemu. Mislim da će, ukoliko dobije priliku, imati dobru priliku da stvori sistem ovde, baš kao što mu je to pošlo za rukom u Crvenoj zvezdi” započeo je Kalates pa nastavio:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

“Može Radonjić nešto da uradi u Panatinaikosu. Mislim da imaju dobar tim, ali moraju još da igraju zajedno i da nastave da napreduju” rekao je Grk, koji je dres Panatinaikosa nosio u dva navrata i ukupno skupio punih 8 godina, a 2011. godine i osvojio Evroligu pod vođstvom Željka Obradovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter