0
Fudbal

FOTO: MerkurXtip

NEŠTO NOVO OD MERKURXTIPA: Podkast „Dva i po Katarca“ – sa lica mesta! (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.22 u 14:38

Velike novosti MerkurXtip-a!

Ludilo u Kataru je počelo, a kako je MerkurXtip uvek blizu svakom velikom događaju, tako i sada sve informacije vezane za Svetsko prvenstvo možete pratiti u novom podkastu pod nazivom “Dva i po Katarca” i na društvenim mrežama MerkurXtipa. Ovi momci će na najbolji mogući način pokušati da vam dočaraju kako izgleda atmosfera sa ulica Dohe, sve vezano za utakmice Srbije, kao i mnogo toga drugog.

Ono što nas očekuje u narednih mesec dana jeste borba između najbolje 32 fudbalske reprezentacije za titulu planetarnog šampiona. Odigrani su mečevi prva dva takmičarska dana, gledali smo dominaciju Engleza nad Iranom, pomalo srećnu pobedu Holandije nad tvrdim Senegalcima, te podelu bodova u duelu Amerikanaca i Velšana.

Ipak, moramo da se vratimo na prvi dan. Otvaranje Svetskog prvenstva u Kataru bilo je očekivano sjajno, a Morgan Friman ponovo je briljirao, ali to je sve što je domaćin te večeri uradio. Desilo se i to da domaćin Svetskog šampionata izgubi meč, prvi put u istoriji, ali sve ovo što smo do sada pomenuli možete da čujete i vidite u novom podcastu „Dva i po Katarca“ koji ekipa MerkurXtip-a radi s lica mesta.

Da, MerkurXtip je u Kataru i svojim pratiocima na društvenim mrežama svakoga dana praviće sjajne sadržaje, tako da će svi imati osećaj kao da su u ovoj maloj prebogatoj zemlji u Persijskom zalivu. Ma koliko velika da je Doha, biće pokriven svaki pedalj, uz sjajne materijale pre, za vreme i posle utakmica, posebno kada se radi o reprezentaciji Srbije. Svake večeri očekujte novu epizodu podcasta i analize takmičarskog dana i dan koji je ispred nas. Mi ćemo ga sigurno pratiti jer smo već navikli na sjajne sadržaje unazad godinu dana.

Naravno, navikli ste već da MerkurXtip pazi na svoje igrače i pratioce, pa će za vreme trajanja Svetskog prvenstva biti organizovane nagradne igre na društvenim mrežama u kojima će se deliti duksevi, polo majice i klasične majice, a sve je specijalno dizajnirano i rađeno za najveći planetarni fudbalski događaj.

Na vama ostaje samo da zapratite MerkurXtip na društvenim mrežama i kliknete zvonce na našem YouTube kanalu jer sjajni sadržaji i nagrade čekaju sve ljubitelje sporta!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter