0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NEDOVIĆ ŽELI PUN ‘PIONIR’: ‘Nije lako slaviti u Berlinu! Umorni smo, ali imaćemo ekstra energiju u Beogradu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.22 u 23:16

Važan trijumf za crveno-bele!

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veoma važan trijumf u okviru 9. kola Evrolige. Alba je savladana u Berlinu, prvi put u istoriji međusobnih susreta ova dva tima. Zvezda je prethodno još davne 2015. nadigrala nemački tim, ali tada pred domaćim navijačima u krcatoj hali ‘Aleksandar Nikolić’.

Po završetku susreta oglasio se jedan od lidera ekipe sa Malog Kalemegdana, Nemanja Nedović, koji je postigao 17 poena u trijumfu crveno-belih.

-Mislim da smo počeli da verujemo u sebe i naravno da smo se privikli na ono što trener traži. Mislim da smo sada još veći tim. Ovo je važna pobeda, jer pobediti u produžetku u Berlinu nije lako – istakao je Nedović, koji se potom ukratko osvrnuo na privikavanje na rad sa novim šefom struke:

-Detalji u pripremi utakmicu, mislim da smo imali ideju kako da ih napadnemo, kako da se branimo. Naravno, ima prostora za napredak, ali ovo prihvatamo na ovaj način.

Zvezda u četvrtak, od 17 časova i 30 minuta, dočekuje Makabi iz Tel Aviva u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

-Očekujem da u Beograd donesemo pobedu, imaćemo ekstra energiju u Pioniru, sada smo umorni, ali sam siguran da ćemo uz dobar trening doći do još jedne pobede – zaključio je Zvezdin bek.

 

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter