2
Kladionica

FOTO: Soccerbet

NAJVEĆA NAGRADNA IGRA NA BALKANU: SOCCER sličice potraži i parkiraj BMW u garaži!

Objavljeno: 22.11.22 u 15:44

Najveća nagradna igra na Balkanu!

Nešto do sada neviđeno u svetu igara na sreću, a sve to u Kladionici SOCCERBET.

Fenomenalnu nagradnu igru smo vredno spremali nekoliko meseci da bi postala ono što jeste. Vodili smo se onim šta bi igrač najviše želeo. Tako smo došli do ideje da prva nagrada bude premoćni BMW 420D XDRIVE!

Za ostale, tu je nagradni fond od 8.000.000 dinara promo-vaučera! Zato, SOCCER sličice potraži i parkiraj BMW u garaži.

Da užitak bude kompletan, a doživljaj tokom Svetskog prvenstva potpun, igrači će u periodu od utorka 22. 11. 2022. u 00.01 pa sve do 05. 01. 2023. sakupljati sličice svetskih asova.

Ukratko, u nagradnoj igri korisnik sakuplja sličice sa likovima fudbalera, od kojih one zlatne sadrže jedinstven KOD. Očitavanjem koda ih vezuje za svoj korisnički nalog i time stiče uslov za učestvovanje u izvlačenju za osvajanje glavne nagrade.

Što više sličica sakupi, korisnik ima veće šanse za osvajanje glavne nagrade.

Nije komplikovano, detaljna uputstva mogu se naći na https://soccerbet.rs/#soccer/promocije.

Bez obzira na to koju vrstu klađenja igrači preferiraju, onlajn klađenje ili uplatu tiketa u SOCCERBET poslovnicama, pa čak i ljubitelji slot-klub zabave, svi će ravnopravno učestvovati u izvlačenju za glavnu, kao i za ostale robne i novčane nagrade.

Izvlačenje glavne nagrade zakazano je za 05. 01. 2023. od 21 čas na sajtu www.soccerbet.rs!

Zbog svega ovoga, budi baš ti igrač koji će 2023. godinu započeti zahvaljujući Kladionici SOCCERBET za volanom BMW 420D XDRIVE!

I da vam otkrijemo još nešto. Od 1. marta 2023. do 15. aprila 2023. spremili smo još jednu fenomenalnu nagradnu igru. Glavna nagrada biće stan u Beogradu na vodi, a očekuju vas i brojne novčane nagrade.

Pravi igrači na pravom mestu!

6
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter