0
Fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

MILOŠ MILOJEVIĆ: Hvala navijačima na fantastičnoj podršci! (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.22 u 20:51

Utiske posle poraza od Zenita rezultatom 3:1, izneo je šef stručnog štaba našeg tima Miloš Milojević.

„Prvo poluvreme je bilo dosta korektno i odgovorno, dok smo imali snage i motivacije. Za ovaj tranzicioni period, van sezone, u momentu kad nismo u najboljoj formi je bilo sasvim zadovoljavajuće. Drugo poluvreme su fudbaleri Zenita rešili na njihov kvalitet, jer nismo imali odgovor za igrače koji su ušli sa klupe. Falilo je više pritiska na loptu i trčanja, a oni su to koristili i dolazili u pozicije da postignu gol. Iz jednog penala i dve dobre šanse, postigli su tri gola. Nisam zadovoljan rezultatom, ali smo mogli da vidimo koliko su neki mladi igrači spremni za Evropu i za ono što nama treba. Neki su, ne bih o imenima, pokazali da može da se računa na njih, ali da moraju da rade još više i da budu spremni za 90, a ne za 50 minuta. S druge strane, videli smo da kada nemamo ceo kostur tima, iako mnogo puta svi putu oštri prema njima, veoma je teško da izađemo na kraj sa ovakvim protivnicima“ počeo je Milojević.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

I danas su navijači Zvezde imali sjajnu podršku, kao i uvek, a Milojević uverava da će šampion Srbije na proleće biti još bolji.

„Hvala navijačima na fantastičnoj podršci koju su nam pružali tokom čitave polusezone i u Evropu i u prvenstvu. Ostali smo im dužni, svestan sam toga, pogotovo na evropskim gostovanjima i to je nešto na čemu ćemo da radimo i što ćemo morati da menjamo. Očekujem da na proleće budu u još većem broju na tribinama“ podvukao je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter