0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda mts @kkcrvenazvezda/ Twitter screenshot

MEČ U BERLINU KASNIO SKORO 10 MINUTA: Sudija produžio zagrevanje, poznat je i razlog! (FOTO)

Objavljeno: 22.11.22 u 20:12

Arbitri se suočili sa neočekivanim problemom!

Raspored najkvalitetnijeg evropskog takmičenja u košarci spojio je u 9. rundi ekipe Albe i Crvene zvezde. Berlinski tim, koji je tradicionalno izuzetno neugodan za klub sa Malog Kalemegdana, dočekao je  aktuelnog šampiona Admiral bet ABA lige u Mercedes-Benz Areni.

Utakmica u prestonici Nemačke nije počela u ranije određenom terminu zbog problema sa zapisničkim stolom. Arbitar, Sreten Radović, ustanovio je da ne funkcioniše baš sve najbolje uoči starta susreta, pa je pokazao igračima da nastave sa zagrevanjem. Meč je počeo u 20 časova i devet minuta.

Alba ima neuoporedivo bolji učinak u istorijatu međusobnih duela. Dva tima su prvi put odmerila snage 2015. godine, pred krcatim tribinama hale ‘Aleksandar Nikolić‘. Zvezda je tada ostvarila prvu i jedinu pobedu nad nemačkim timom. Sedam narednih duela, od kojih su dva završena tek nakon produžetaka, pripala su berlinskom klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter