1
Katar 2022

FOTO: Screenshot

KO JE SLOVENAC KOJI JE SUDIO U ŠOKANTNOJ POBEDI SAUDIJACA: Hapšen zajedno sa srpskom starletom!

Objavljeno: 22.11.22 u 14:25

Nije baš za ponos.

Definitivno niko nije očekivao ovakav početak dana na Svetskom prvenstvu u Kataru. Saudijska Arabija je pobedila Argentinu (2:1) i tako udarila na temelje njihovih šampionskih ambicija.

Šansu da sudi ovaj sada već istorijski susret dobio je slovenački sudija Slavko Vinčić. Veoma je cenjen što potvrđuje i to što često sudi u Ligi šampiona.

Ipak, domaćoj javnosti Slovenac je poznat po jednom skandalu. Naime našao se među 35 ljudi koji su prisustvovali jednoj zabavi u vikendici kraj Bijeljine u kojoj je pronađena određena količina droge i oružja. Osim njega tu se našla i srpska starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine odredilo je pritvor za sedam osoba zbog sumnje na krivično delo udruživanja radi činjenja krivičnih dela međunarodnog vrbovanja zbog prostitucije, krijumčarenja ljudi, konzumacije opojnih droga i neovlašćenog držanja oružja i municije.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Ovim povodom i sam Vinčić je pričao u jednom intervjuu.

Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju firmu i bio sam u Bosni i Hercegovini na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška. Žalim zbog toga… Sedeo sam za stolom sa društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se što se dogodilo. Nemam nikakve veze sa grupom koja je uhapšena i privedena, a tako ni moji poslovni partneri. – rekao je Slovenac.

Objasnio je i da nema veze sa tim ljudima koji su uhapšeni.

Da, stvarno su nas odveli u policiju i ispitali kao svedoke. Kad se ispostavilo da ih ni ne poznajemo, mogli smo da odemo. Noćna mora, šta da kažem. Prolazim kroz jako teško vreme… želim da se naspavam, želim mir i privatnost. Ceo događaj prikazan je previše dramatično. Mi nismo imali ništa s tim. Nije bilo orgija, nisam video nikakvo oružje. Sedili smo kao društvo kad je policija, oko osam uveče, uletela. Kad prevrtim film, kao da sanjam. – zaključio je Vinčić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter