0
Lifestyle

FOTO: Hisense

FIFA+ I HISENSE UKLJUČUJU NAVIJAČE U AKTIVACIJU TOKOM FIFA SVETSKOG PRVENSTVA KATAR 2022™: To će uraditi lansiranjem FIFA World Cup Daily sadržaja!

Objavljeno: 22.11.22 u 14:48
  • FIFA World Cup Daily by Hisense, će se emitovati svakog dana sa FIFA Fan Festivala u Dohi
  • Caroline Moraes, Majkl ‘Timbsi’ Timbs i Rejčl Stringer biće voditelji emisije
  • Slavne ličnosti, kreatori, influenseri i legende će se okupiti u emisiji, koja će spojiti globalnu analizu sa lokalnim izveštavanjem 32 kreatora iz svake nacije koja igra

FIFA+ sa kompanijom Hisense sa ponosom najavljuje pokretanje FIFA World Cup Daily koji će se svakog dana događati zajedno sa FIFA Fan Festivalom™ u parku Al Bida u Dohi, okupljajući poznate ličnosti, kreatore, influensere i legende da zajedno rezimiraju utakmicu od tog dana.

Da bi se proslavio globalni imidž FIFA Svetskog prvenstva, program će imati revolucionarni globalni i lokalni pristup kreiranju sadržaja. Izveštaje sa utakmica obogatiće i originalni sadržaj 32 kreatora, po jedan iz svake takmičarske zemlje.

Emisiju će voditi tim iskusnih voditelja predvođen Karolin De Moraes (Eurosport i BBC), Majklom Timbsijem (COPA90) i Rejčel Stringer, bivšom voditeljkom EA Sports FIFA Global Series.

FOTO: Hisense

Sa svakom epizodom koja traje 25 minuta, emisija će takođe koristiti obimnu FIFA+, arhivu, naglašavajući neke od najvećih i nezaboravnih trenutaka sa prošlih utakmica. Prikazivaće se i program uživo i unapred snimljeni izazovi na setu koji će sigurno zainteresovati čak i one koji fudbal ne prate redovno! Takođe, svi gledaoci će imati I insajderski pogled na FIFA Fan Park™ u parku Al Bida u Dohi.

FIFA+ je posvećena stvaranju novih iskustava za navijače, a FIFA World Cup Daily by Hisense će to svakako pružiti. Pošto se emituje direktno sa FIFA Fan Festivala u Dohi i kombinuje lokalni sadržaj sa globalnom analizom, stvoriće direktnu perspektivu navijača koji posmatra utakmicu, a u isto vreme će zabaviti sve koji gledaju od kuće. Veoma smo uzbuđeni jer ćemo poslovati sa našim komercijalnim saradnicima na originalnom sadržaju”, rekla je FIFA direktorka za strategiju, digitalne medije i FIFA+, Šarlot Bur.

FOTO: Hisense

Emisiju predstavlja Hisense, zvanični sponzor FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022™, nastavljajući dugoročnu saradnju sa FIFA brendom.

Mi, u kompaniji Hisense, smo veliki ljubitelji fudbala i upravo zbog toga dve stvari sa sigurnošću možemo da tvrdimo! Prvo je da se ljubitelji fudbala ne mogu zasititi FIFA Svetskog prvenstva, zbog čega smo oduševljeni što našim potrošačima nudimo najbolji, najsveobuhvatniji i najlakši pristup programu FIFA Svetskog prvenstva. I drugo, navijači žele sadržaj koji je jedinstven za njih, njihove zemlje, njihove timove i kulturu. To što nam kreatori iz celog sveta pomažu da uhvatimo ove magične trenutke pomoći će kompaniji Hisense da svojim gledaocima pruži vrhunsko iskustvo FIFA Svetskog prvenstva.”, rekao je Aleks Žu, potpredsednik Hisense grupe i predsednik International Hisense kompanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter